Seyyid İbrahim İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Özellikle insanlığın küresel barışa daha çok muhtaç olduğu çağımızda öğrencilerimizi millî, manevi, ahlaki ve insani değerlerle kuşanmış; kendi kültürüyle bütünleşmiş, farklı kültürlerle barışık; ülkesine ve insanlığa faydalı olma idealinde sahip bireyler olarak yetiştirmenin çaba ve gayreti içerisindeyiz.

Misyon: Bütün çalışmalarımız öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim alması içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, Ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, Rakip olarak kendimizi görürüz. Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki ; İyi yetiştirilmiş her öğrenci geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; Öğrencilerimize inanır, güvenir Ve gücümüzü, Sevgiden alırız.

Başarılar:

Saatler: 08:30-15:30
Isınma: Doğalgaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://seyitibrahimimamhatip.meb.k12.tr

Adres - HERSAN MAH. FATİH SULTAN CAD. SEYİT İBRAHİM İMAM HATİP ORTA OKULU NO: 13 MERKEZ / BİTLİS

Yerleşim Yeri - BİTLİS/MERKEZ

Ulaşım Okulumuz çarşı merkezine yürüyerek 15 dakika uzaklıktadır. Ayrıca okulumuza yarım saat arayla kalkan şehir içi minibüsleriyle de ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km